Pystysaumapumppausta koko Suomen alueella

PYSTYPUMPPUSAUMAUSTA YMPÄRI SUOMEN

PYSTYSAUMAPUMPPAUKSEN
VAHVA OSAAJA

Pystysaumapumppaus on rakennusalalla ihan oma lajinsa, joka vaatii erityisosaamista ja paljon kokemusta. Se on erikoistekniikalla toteutettu saumavalumenetelmä, jossa elementit liitetään yhteen pumppaamalla liitoskohtiin valumatonta erikoisbetonia. Me olemme kokeneita tämän tekniikan osaajia ja meille on kertynyt tieto- ja kokemuskanta, jonka varassa osaamme tehdä työn sekä laadukkaasti, että tehokkaasti sovitussa aikataulussa pysyen. 

PUMPPUSAUMAUS

Pystysaumapumppaus sopii menetelmänä monenlaiseen betonointiin.  Pumppaamme laastipumpuilla kaikki betonielementtien saumat ja reiät. Teemme tilauksesta myös esimerkiksi anturoille vesiviisteet tai pumppaamme muurattujen väliseinien roilot sekä kolot täyteen. Pystysaumabetoni käy lujuutensa ja kutistumattomuutensa vuoksi mitä erikoisempiin kohteisiin varsinkin, kun aikataulut eivät anna myöten muottityölle. Pumppauskalustollamme voimme pumpata roilot ja täytöt myös pehmeämmillä massoilla kuten rappauslaastit.

Saumavalut

Saumavalujen tekeminen on oleellinen osa betonirunkoisen rakennuksen rakentamista. Saumavalutöiden onnistumisen kannalta on tärkeää, että työmenetelmiin ja työvaiheiden suunnitteluun perehdytään kunnolla.  Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus monenlaisista työkohteista. Tiedämme, miten saumavalutyöt hoidetaan tehokkaasti, oikein ja sovitussa aikataulussa pysyen.

Elementtisaumaus

Saumavalu on erityisen tärkeässä asemassa elementtirakenteisissa rakennuksissa. Elementtien saumaukselle vaaditaan tekevältä osapuolelta tarkkuutta ja kärsivällisyyttä, jotta saumaustyö olisi laadukasta. Meillä on tämä hanskassa.

Lujaa ja tiivistä saumausjälkeä

Tärkeimpiä asioita saumauksissa ovat kantavien rakenteiden lujuus- ja tiiviysvaatimukset. Sauman lujuuden merkitys on suuri, sillä kuormia siirtävän sauman on saavutettava riittävä lujuus ennen elementtitukien pois ottamista ja kuormien siirtymistä saumoille 
Meillä on osaaminen huolehtia myös siitä, miten saumapumppaustyöt tehdään laatuvaatimusten mukaisesti eri vuodenaikoina ja erilaisissa sääolosuhteissa.

Jätä viesti tai pyydä tarjous


JII-AA OY

Juhanintie 2a
80160 Joensuu

Y-tunnus: 3176077-4        

Puh:
045 344 8755 (Juha)

email:
vouti@pystysaumapumppaus.fi

Mainostoimisto Ideaomena Oy